fbpx
Se menu

Mad

Gaarden & Gaden er din bar og restaurant på Nørrebrogade. I dagtimerne serverer vi lette frokostanretninger, friske østers m.m. Om aftenen tilbyder vi en fire-retters menu til 275 kr.

Menuen skifter på daglig basis og består af et udvalg af vores à la carte-retter til deling ved bordet. Vi har et fint udvalg af snacks, små retter – også vegetariske – og to hovedretter, hvoraf den ene også altid er uden kød.

Drikke

Vi serverer naturvin. Der vil altid være et stort udvalg af åbne vine, og vi åbner også gerne flere ved efterspørgsel. Vi har mindst 500 forskellige mærker i kælderen, og vi introducerer hele tiden nye. Der er frisk, hullet øl på fad og sur øl på flaske. Udvalget af øl skifter jævnligt. Så vidt det er muligt, serverer vi altid lokalt, frisk tappet øl.

Råvarer

Når vi udvælger vores råvarer, har vi et stærkt fokus på økologisk landbrug, bæredygtig og kompromisløs kvalitet – og vi kender mange af vores leverandører personligt og besøger dem jævnligt.

Vi har økologisk kaffe fra The Coffee Collective, biodynamisk frugt og grønt fra Birkemosegaard, økologiske æg og fjerkræ fra Hegnsholt og økologisk svinekød fra Hindsholm.

Booking – reserver plads til spisning

Reserver dit bord

Selskaber

Vi har også plads til små selskaber eller større grupper. Skriv til os, og så tager vi hånd om alting på forhånd. 

Inviter dit selskab til Gaarden & Gaden eller bestil maden + en kok til dit event. Vi har plads til både små og store selskaber – og endnu større ud af huset.  Skriv til os og sender vi et tilbud. Vores hyggelige selskabslokale har plads til op til 20 personer + det løse og egner sig til alt fra middage til små receptioner, møder, præsentationer etc. – i hjertet af Nørrebro.

Catering

Har du den perfekte location, men mangler maden? Vi kommer gerne og servicerer dig og dine chefer eller ansatte, fætre og kusiner. Med eller uden tjenere, men altid med en kok, som leverer og sørger for, at alt er som det skal være! See vores betingelser her.

Gaarden & Gaden

Nørrebrogade 88, 2200 Copenhagen N +45 5555 0880 / info@gaaga.dk Kontrolrapport

Reserver et bord
Køkkenets åbningstider

Frokost: Mandag-Fredag 12:00-15:30
Middag: Mandag-Lørdag: 17:30-22:00
Brunch: Lørdag-Søndag: 10:00-15:30

newsletter

Gavekort

Giv et gavekort til én, der elsker dig – eller som du gerne vil have til det. Måske inviterer hun dig ud – eller han. Brug gavekort-linket og print det selv ud med det samme. Du kan også få det sendt direkte til den udkårne. – også velegnet som en julegave til (sviger)mødre og (pap)fædre med en gryende interesse for naturvine.