Julemenu: 5 retter + dessert eller ost
kr. 345,-

Serveres fra 22. november til 21. december. Begge dage inklusiv. Søndage undtaget. 

-Koldrøget laks fra Hiddenfjord på Færøerne. Salinakapers og citron.
-Hjemmelavet friskost med sort vintertrøffel
-Sprød kål serveret med cremet sortkål- og ansjoscreme
-Bagte rødbeder med solbærgastrique, peberrod & flødeskum
-Økologisk Hindshomsgris, serveret med sauce på gris, bagt hvidløg og jordskokker

Vælg ost eller dessert (begge dele for 50 kroner ekstra)

Mascarponemousse, mandelpraliné & chokolademousse

eller

18 mdr. grottelagret Comté fra Jura & råmælksbrie fra Normandiet.
Serveret med kvædekompot og sprødt rugbrød

Diverse tilvalg

Østers (Gillardeau)
Serveret med citron & vinaigrette 35

Snacks
Mandler & oliven 25
charcuterie 45

Priser inkl. Moms.

I huset: minimum 2 couverter
Ud af huset: minimum 15 couverter

Se vores betingelser mm. hér.