Julemenu: 5 retter + dessert eller ost
kr. 345,-

Serveres fra 22. november til 21. december. Begge dage inklusiv. Søndage undtaget. 

-Koldrøget laks fra Hiddenfjord på Færøerne. Salinakapers og citron.
-Hjemmelavet friskost med sort vintertrøffel
-Sprød kål serveret med cremet sortkål- og ansjoscreme
-Bagte rødbeder med solbærgastrique, peberrod & flødeskum
-Økologisk Hindshomsgris, serveret med sauce på gris, bagt hvidløg og jordskokker

Vælg ost eller dessert (begge dele for 50 kroner ekstra)


Chokolademousse, mascarpone mousse, appelsin,  mandel praline

eller

18 mdr. grottelagret Comté fra Jura & Brillat-Savarin med sort trøffel fra Normandiet.
Serveret med kvæde

Diverse tilvalg

Østers (Gillardeau)
Serveret med citron & vinaigrette 35

Snacks
Mandler & oliven 25
charcuterie 45

Priser inkl. Moms.

I huset: minimum 2 couverter
Ud af huset: minimum 15 couverter

Se vores betingelser mm. hér.