Julemenu: 5 retter + dessert eller ost
kr. 325,-

Serveres fra 23. november

-Koldrøget laks fra Hiddenfjord på Færøerne. Salinakapers og citron.
-Sprød kål serveret med cremet sortkål- og ansjoscreme
-Bagt knoldselleri med fed & syrlig beurre blanc, frisk karse & saltede sicilianske mandler
-Cremet, frisklavet stracciatella med bagte rødbeder & fermenterede ribs
-Langtidsbraiseret svineskank med jordskokkekompot & sauce på svinefond, sennep & urter

Vælg ost eller dessert (begge dele for 50 kroner ekstra)
Salt mascarponemousse med hengemte kirsebær, sprød mandelpraliné & timian

eller

18 mdr. grottelagret Comté fra Jura & råmælksbrie fra Normandiet.
Serveret med kvædekompot og sprødt rugbrød

Diverse tilvalg

Østers (Gillardeau)
Serveret med citron & vinaigrette 35

Snacks
Mandler & oliven 25
charcuterie 45

Priser inkl. Moms.

I huset: minimum 2 couverter
Ud af huset: minimum 15 couverter

Se vores betingelser mm. hér.